ROMAN DUPLEX

[vc_row][vc_column][vc_single_image image="2402" img_size="full"][vc_column_text el_class="max-text"]Rehabilitation of a duplex in a Roman building on the banks of the Tiber with the creation of a glass cube as an observatory of Rome roofs.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2372" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2400" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="2368" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2390" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2382" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2340" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2342" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2380" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="2336" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="2354" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2394" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2360" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2358" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2392" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="2338" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2386" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2384" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class="max-specs"][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Client[/vc_column_text][vc_column_text]Private[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Project manager[/vc_column_text][vc_column_text]Maxime d’Angeac studio[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Typology[/vc_column_text][vc_column_text]Restructuring & Interior design[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Location[/vc_column_text][vc_column_text]Rome, Italy[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Surface[/vc_column_text][vc_column_text]300 m²[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text]Calendar[/vc_column_text][vc_column_text]2020[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...

Continue Reading

MAS

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class="max-subtitle"]Alpilles, Provence[/vc_column_text][vc_column_text el_class="max-text"][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="531" img_size="full"][vc_single_image image="48" img_size="full"][vc_single_image image="50" img_size="full"][vc_single_image image="54" img_size="full"][vc_single_image image="532" img_size="full"][vc_single_image image="533" img_size="full"][vc_single_image image="57" img_size="full"][vc_single_image image="534" img_size="full"][vc_single_image image="59" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class="max-specs"][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Client [/vc_column_text][vc_column_text]Particulier[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Maîtrise d'œuvre [/vc_column_text][vc_column_text]Maxime d’Angeac architecte [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Typologie [/vc_column_text][vc_column_text]Ensemble de chais et de vieux mas provençal[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Lieu [/vc_column_text][vc_column_text]Les Alpilles, Provence, France[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Surface [/vc_column_text][vc_column_text]500 m²[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text] Calendrier [/vc_column_text][vc_column_text]2003[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...

Continue Reading